Gezocht: tuinaannemer met talent!

Schrijf je nu in voor De Vlaamse Tuinaannemer 2024-2025
Doe mee
BEKIJK DIT PROJECT Gouden winnaar - Klein (< 250m²) Groenvoorziening Hommé BEKIJK DIT PROJECT Gouden winnaar - Midden (250m² - 1000m²) Phlypo BEKIJK DIT PROJECT Gouden winnaar - Groot (> 1000m²) Monbaliu BEKIJK DIT PROJECT Gouden winnaar - Jong Talent Tuinen Debey BEKIJK DIT PROJECT Gouden winnaar - Groen Kleurt Hoveniersgebroeders BV Lees hier het hele persbericht Een b(l)oeiende samenwerking tussen Green en De Vlaamse Tuinaannemer De organisatie van ‘De Vlaamse Tuinaannemer’ gaat een langdurig partnerschap aan met Green: dé vakbeurs voor de private en publieke groensector. Dit belooft een b(l)oeiende samenwerking te worden want beide partijen hebben al heel wat jaren voeten in de aarde in het groene wereldje.
Jaarlijks nemen heel wat professionele tuinaannemers deel aan onze wedstrijd.
Ontdek hier in het wedstrijdreglement alles over toelatingsvoorwaarden, over het verloop van de wedstrijd van A tot Z en schrijf je hier in.

Lees meer

Vind tussen onze laureaten van de afgelopen 10 jaren de tuinaannemer, al dan niet in jouw regio, die jouw tuindromen waar maakt. Het zijn stuk voor stuk mensen die hun deskundigheid en vakmanschap bewezen hebben in hun project(en).

Lees meer

Ben je op zoek naar inspiratie voor je eigen droomtuin, gewoon nieuwsgierig naar onze winnende projecten of wil je gewoon ongelofelijk knappe tuinen zien, al dan niet in een specifieke categorie? Dan word je hier op je wenken bediend!

Lees meer

Sinds 1997

OVER ONS

“De Vlaamse Tuinaannemer”, al ruim 20 jaren een uniek project dat georganiseerd wordt in samenwerking met de professionele tuinaannemerssector, is een promotionele wedstrijd. Door aan individuele tuinaannemers een prijs toe te kennen voor hun vakbekwaamheid tijdens een feestelijke laureatenhuldiging en dit dan via alle mogelijke mediakanalen onder een brede aandacht te brengen, maakt “De Vlaamse Tuinaannemer” promotie voor het beroep van tuinaannemer en voor duurzame, kwaliteitsvolle tuinen in het algemeen.

Deelnemende tuinaannemers

GROENREALISATIES

Maak kennis met

ONZE PARTNERS

Het is enkel dankzij tal van gulle toeleveringsbedrijven van de tuinaannemers, dat de wedstrijd “De Vlaamse Tuinaannemer” kan bestaan. Verderop kan je ze allemaal vinden, maar onze hoofdpartners stellen we hier al graag aan je voor!