Sinds 1997

OVER ONS

“De Vlaamse Tuinaannemer”, al ruim 20 jaren een uniek project dat georganiseerd wordt in samenwerking met de professionele tuinaannemerssector, is een promotionele wedstrijd. Door aan individuele tuinaannemers een prijs toe te kennen voor hun vakbekwaamheid tijdens een feestelijke laureatenhuldiging en dit dan via alle mogelijke mediakanalen onder een brede aandacht te brengen, maakt “De Vlaamse Tuinaannemer” promotie voor het beroep van tuinaannemer en voor duurzame, kwaliteitsvolle tuinen in het algemeen.

De van meet af aan bewust gekozen onafhankelijkheid is “De Vlaamse Tuinaannemer” erg dierbaar omdat ze garant staat voor neutraliteit, noodzakelijke voorwaarde voor integere oordelen. De uitstralingskracht en het goede gevoel, eigen aan ‘De Vlaamse Tuinaannemer’, schuilt in mensen en toeleveringsbedrijven die de sector een warm hart toedragen.

Maak kennis met

ONZE PARTNERS

Een wedstrijd en evenement van deze omvang kan maar bestaan dankzij de gulheid van sympathiserende toeleveringsbedrijven. Grasduin hier alvast in de websites van onze hoofdpartners.

Deelnemende tuinaannemers

GROENREALISATIES