Maak kennis met

ONZE STRUCTURELE PARTNER

Green is een tweejaarlijkse vakbeurs voor de private en publieke groensector. Deze Belgische beurs is de enige in zijn soort en trekt bij elke editie een groot aantal bezoekers gaande van tuinaannemers, landschapsarchitecten en retailers tot overheidsgroendiensten. Maar ook innovaties en nieuwe initiatieven m.b.t. de groensector krijgen op deze beurs de volle aandacht! De 15de editie van Green gaat volgend jaar door op 22, 23 en 24 september 2024 in Flanders Expo in Gent.

ONZE GOUDEN PARTNERS

Kwaliteitsvolle klinkers met karakter! Vande Moortel geeft een extra dimensie aan je tuin met kleiklinkers in verschillende kleuren, formaten en legverbanden. De mogelijkheden zijn eindeloos! Bovendien lenen onze kleiklinkers zich tot waterdoorlatende bestrating. Zeker wanneer je ze combineert met ons H2O Clay Paving Sand. Een voegproduct dat het regenwater op een trage, natuurlijke wijze in de ondergrond laat sijpelen. Vande Moortel verduurzaamt als het ware de bodem onder je voeten. Het H2O Natural Clay Paving Sand bestaat uit 100% natuurlijke materialen. En voor de productie van onze kleiklinkers maken we maximaal gebruik van lokale en hernieuwbare grondstoffen.

Deze toeleverancier werkt niet alleen met de beste producten voor groene ruimten en land- en tuinbouw, maar klanten mogen ook rekenen op onderlegde technici voor advies en begeleiding.     

Nog steeds in expansie! Ondertussen uitgegroeid tot een 105 ha tellende boomkwekerij waar het kweken van kwaliteitsplanten altijd doorgaat, gedreven door een enorme passie en liefde voor het vak. Onze voornaamste specialiteiten: prachtige meerstammigen, karakterbomen, haagplanten van klein tot zeer groot, vormsnoeiplanten in zo veel maten en vormen tot enorme afmetingen. Wij zorgen ook voor levering van totaallijsten voor de gehele tuin. Onze kracht is onze persoonlijke aanpak en constante aandacht voor kwaliteitsverbetering!

in-lite ontwerpt al meer dan 20 jaar verlichting voor buiten dat past bij elke tuin. En altijd met het juiste natuurlijke licht. Als lichtspecialist in buitenverlichting weten we dat een buitenlamp er niet alleen is daar waar jij het nodig hebt, maar ook dat deze qua design past bij de stijl van jouw tuin. Modern, landelijk, industrieel, urban of een natuurlijke tuin. in-lite verlichting past altijd bij elke tuin en elk huis.

Het aanleggen van een vijver vraagt bijzondere aandacht. Een goede ondersteuning hierin – naar zowel expertise als producten – kan voor jou, als vakman, het verschil maken! Distri Pond is een totaalaanbieder van premium merkproducten voor vijveraanleg en -onderhoud. Met een breed en innovatief assortiment en degelijk onderbouwd advies biedt Distri Pond professionele oplossingen voor helder vijveren en wateropslag.

Schellevis® produceert een uniek assortiment aan sierbestrating en elementen van beton. De natuur is een belangrijke inspiratiebron voor de tijdloze producten. Onze tegels en vaak stapelbare elementen stralen rust en eenheid uit. In combinatie toegepast geven ze tuinen, terrassen en openbare ruimtes een karaktervolle uitstraling. Zo verandert elke buitenruimte in een harmonieuze en duurzame leefomgeving.

Met bijna 20 jaar aan ervaring is Royal Grass® een pionier in de ontwikkeling en productie van hoogwaardig kunstgras (alles geproduceerd in Nederland). Maar ook in de samenwerking met partners streven we ernaar om de Vlaamse tuinaannemer te ontzorgen. Onze Vlaamse partners begeleiden je van de productkeuze tot installatie en onderhoud van Royal Grass® kunstgras. Bovendien combineren we onze expertise in verkooptrainingen en praktijkgerichte installatietrainingen om je vaardigheden aan te scherpen. Samenwerking is essentieel voor een duurzame toekomst. Met onze partners hebben we een terugnameprogramma voor oud kunstgras en snijverlies opgezet. Ontdek onze gezamenlijke inspanningen en laat je adviseren voor prachtige groene ruimtes die de tand des tijds doorstaan.

ELIET, Belgische fabrikant van tuinmachines, werd opgericht door Emiel Lietaer. ELIET heeft zich sinds zijn ontstaan steeds consequent toegespitst op een aantal nichesectoren: groenafvalversnipperaars, gazonverzorgingsmachines, machines voor afvalruiming en sneeuwruimers. Gedreven door creativiteit en innovatie heeft ELIET een status verworven van trendsetter binnen deze markten. De gebruikers van ELIET machines zijn zowel particulieren met een passie voor hun tuin, alsook professionele tuinaannemers en gemeentelijke groendiensten. Alle ELIET machines worden in het hart van West-Vlaanderen vervaardigd waar zowel ontwerp & ontwikkeling als productie, assemblage en logistiek in eigen beheer worden verzorgd. De kenmerkende oranje ELIET machines worden wereldwijd verdeeld.

ONZE ZILVEREN PARTNERS

Boomkwekerij

Bocholt | www.plantura.be

Betonverhardingen en objecten in beton voor tuin, terras, zwembad en oprit.

Zutendaal | www.stone-style.ebema.be

Professionele potgronden, schorsen, organische meststoffen, zaadmengsels en substraten.

Oostrozebeke | www.naturio.be

ONZE BRONZEN PARTNERS

DISAGHOR DOCKX

Toeleverancier voor groenvoorziening, tuin- en vijvercentra, tuinaanleg, boomkwekerij.

Ruiselede / Mechelen / Munsterbilzen | www.disaghorgroup.be

HOUTMEYERS bvba

Boomkwekerij

Laakdal | www.houtmeyers.be

Best Select

Attractieve, resistente en duurzame nieuwigheden binnen de sierboomkwekerij.

Melle | www.bestselect.be

PETERS 'BELGIAN OUTDOOR PLANTS'

Groothandel buitenplanten

Munsterbilzen | www.peters.be

SOLITAIR

Kwekerij van karaktervolle planten, haagstructuren in grote maten, hoog- en meerstammige solitairs, strak gesnoeide vormen, …

Loenhout | www.solitair.be

BOOMKWEKERIJ WILLAERT

Boomkwekerij gespecialiseerd in groots sortiment.

Roeselare | www.willaert.be

DCM - De Ceuster Meststoffen

organische meststoffen, bodemverbeteraars,
graszaadmengsels en kwaliteitspotgronden

Grobbendonk | www.dcm-info.com