Maak kennis met

ONZE STRUCTURELE PARTNER

Green is een tweejaarlijkse vakbeurs voor de private en publieke groensector. Deze Belgische beurs is de enige in zijn soort en trekt bij elke editie een groot aantal bezoekers gaande van tuinaannemers, landschapsarchitecten en retailers tot overheidsgroendiensten. Maar ook innovaties en nieuwe initiatieven m.b.t. de groensector krijgen op deze beurs de volle aandacht! De 15de editie van Green gaat volgend jaar door op 22, 23 en 24 september 2024 in Flanders Expo in Gent.

ONZE GOUDEN PARTNERS

Kwaliteitsvolle klinkers met karakter! Vande Moortel geeft een extra dimensie aan je tuin met kleiklinkers in verschillende kleuren, formaten en legverbanden. De mogelijkheden zijn eindeloos! Bovendien lenen onze kleiklinkers zich tot waterdoorlatende bestrating. Zeker wanneer je ze combineert met ons H2O Clay Paving Sand. Een voegproduct dat het regenwater op een trage, natuurlijke wijze in de ondergrond laat sijpelen. Vande Moortel verduurzaamt als het ware de bodem onder je voeten. Het H2O Natural Clay Paving Sand bestaat uit 100% natuurlijke materialen. En voor de productie van onze kleiklinkers maken we maximaal gebruik van lokale en hernieuwbare grondstoffen.

Deze toeleverancier werkt niet alleen met de beste producten voor groene ruimten en land- en tuinbouw, maar klanten mogen ook rekenen op onderlegde technici voor advies en begeleiding.     

JADIMEX, de houthandel gespecialiseerd in duurzaam hout voor buitengebruik. Je mag rekenen op duurzaam hout van hoge kwaliteit, deskundig advies en correcte prijzen.

Nog steeds in expansie! Ondertussen uitgegroeid tot een 105 ha tellende boomkwekerij waar het kweken van kwaliteitsplanten altijd doorgaat, gedreven door een enorme passie en liefde voor het vak. Onze voornaamste specialiteiten: prachtige meerstammigen, karakterbomen, haagplanten van klein tot zeer groot, vormsnoeiplanten in zo veel maten en vormen tot enorme afmetingen. Wij zorgen ook voor levering van totaallijsten voor de gehele tuin. Onze kracht is onze persoonlijke aanpak en constante aandacht voor kwaliteitsverbetering!

in-lite ontwerpt al meer dan 20 jaar verlichting voor buiten dat past bij elke tuin. En altijd met het juiste natuurlijke licht. Als lichtspecialist in buitenverlichting weten we dat een buitenlamp er niet alleen is daar waar jij het nodig hebt, maar ook dat deze qua design past bij de stijl van jouw tuin. Modern, landelijk, industrieel, urban of een natuurlijke tuin. in-lite verlichting past altijd bij elke tuin en elk huis.

Het aanleggen van een vijver vraagt bijzondere aandacht. Een goede ondersteuning hierin – naar zowel expertise als producten – kan voor jou, als vakman, het verschil maken! Distri Pond is een totaalaanbieder van premium merkproducten voor vijveraanleg en -onderhoud. Met een breed en innovatief assortiment en degelijk onderbouwd advies biedt Distri Pond professionele oplossingen voor helder vijveren en wateropslag.

We zijn erg trots WALFiLii te mogen verwelkomen als nieuwe Gouden partner van de Vlaamse Tuinaannemer. WALFiLii is een Belgische producent van high-end tuinaccessoires die duurzaam, veelzijdig, kleurrijk en persoonlijk zijn.

Antwerpen & Knokke (op afspraak)
T +32 (0)3 605 18 84 | E [email protected]
W walfilii.com

Schellevis® produceert een uniek assortiment aan sierbestrating en elementen van beton. De natuur is een belangrijke inspiratiebron voor de tijdloze producten.
Onze tegels en vaak stapelbare elementen stralen rust en eenheid uit.
In combinatie toegepast geven ze tuinen, terrassen en openbare ruimtes een karaktervolle uitstraling. Zo verandert elke buitenruimte in een harmonieuze en duurzame leefomgeving.

ONZE ZILVEREN PARTNERS

Attractieve, resistente en duurzame nieuwigheden binnen de sierboomkwekerij.

Melle | www.bestselect.be

Siergrassenkwekerij

Sint-Katelijne-Waver | www.gernee.be

Boomkwekerij

Bocholt | www.plantura.be

Wateroplossingen, waaronder ook alles rond tuinberegening en -irrigatie.

Sint-Martens-Latem | www.bosta.be

ONZE BRONZEN PARTNERS

DISAGHOR DOCKX

Toeleverancier voor groenvoorziening, tuin- en vijvercentra, tuinaanleg, boomkwekerij.

Ruiselede / Mechelen / Munsterbilzen | www.disaghorgroup.be

EBEMA Stone & Style

Betonverhardingen en objecten in beton voor tuin, terras, zwembad en oprit.

Zutendaal | www.stone-style.ebema.be

HOUTMEYERS bvba

Boomkwekerij

Laakdal | www.houtmeyers.be

PETERS 'BELGIAN OUTDOOR PLANTS'

Groothandel buitenplanten

Munsterbilzen | www.peters.be

SOLITAIR

Kwekerij van karaktervolle planten, haagstructuren in grote maten, hoog- en meerstammige solitairs, strak gesnoeide vormen, …

Loenhout | www.solitair.be

BOOMKWEKERIJ WILLAERT

Boomkwekerij gespecialiseerd in groots sortiment.

Roeselare | www.willaert.be

STUDI'EAU

Verdeler SopremaPool en toebehoren voor zwembaden.

Meerhout | www.studieau.be

DCM - De Ceuster Meststoffen

organische meststoffen, bodemverbeteraars,
graszaadmengsels en kwaliteitspotgronden

Grobbendonk | www.dcm-info.com